Grijpers van ZVS Techniek - Dé specialist in grijpers

Bent u op zoek naar een grijper? Onze grijpers zijn van hoogstaande kwaliteit. Sinds 2000 hebben wij het meest uitgebreide pakket aan handelingscomponenten. Wij zijn officieel vertegenwoordiger van het toonaangevende merk Sommer-Automatic. In de Benelux zijn wij tevens partner voor de merken Zimmer, Vester Elektronik en RPS.

ZVS1

Sommer-Automatic grijper, kwaliteitsgrijpers

Sommer is sterk in de ontwikkeling en productie van robotcomponenten. ZVS Techniek levert vooral standaardproducten, maar daarin is er wel een enorme keuze. Ons assortiment bevat grijpers in diverse prijsklassen. U kunt bij ons kiezen uit 450 verschillende soorten grijpers. Deze kunt u combineren met ongeveer 600 verschillende robotcomponenten. In ons grijper assortiment vindt u grijpers zoals:

Betaalbare kwaliteit en een goede service

ZVS Techniek is het bedrijf dat, dankzij de vertegenwoordiging van het programma Sommer-Automatic, Dé grijperspecialist van Nederland genoemd kan worden. U kunt bij ons rekenen op scherpe prijzen, korte levertijden en een goede service. Wij geven u graag adviezen bij het kiezen van de juiste componenten voor uw toepassing.

Bent u benieuwd naar de toepassingen van onze robot grijpers? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)492-665176 of vul het contactformulier in. 

Bekijk de producten Neem contact op
ZIMMER GROUP BENELUX
ZimmerTransperant